Eric Jaspers komt onverwachts met nieuwe single 'Goed dat jij er bent'

31-03-2020 17:25

Een slapeloze nacht bracht Eric Jaspers op het idee om een lied te schrijven met als doel een grote groep mensen een hart onder de riem te steken. Het was helemaal niet de bedoeling om nu een single uit te brengen, maar omdat er de laatste weken nogal wat te doen is, vroeg hij z'n platenbaas Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw om raad. Ze zijn overeengekomen dat het lied met de titel 'Goed dat jij er bent' op 1 april 2020 uitkomt.


Marco de Hollander belt zijn fans

31-03-2020 15:50

Angst, stress en somberheid: gevoelens die in tijden van corona en ingrijpende veranderingen kunnen opspelen. Dit ontgaat ook volkszanger Marco de Hollander niet. De wereld zoals wij hem kennen, is in slechts een paar weken tijd radicaal veranderd. Door deze crisis zijn we genoodzaakt ons dagelijks leven compleet anders in te delen. De afgelopen weken heeft Marco al meer dan 1.000 kaarten op de post gedaan. Deze gingen voornamelijk naar onze oudere medemens. Maar de zanger vergeet uiteraard ook de mensen met een beperking niet.John de Bever trakteert z'n fans op 7 april 2020

31-03-2020 08:16

Met het aanbieden van gratis nieuwe muziek hoopt John de Bever het leven in deze roerige tijden misschien even iets minder zwaar te maken. 'Wij bevinden ons in onzekere, bijna onwerkelijke tijden,' aldus de Brabantse volkszanger. 'Iedereen doet zijn best om anderen waar mogelijk te helpen en vaak zijn het de kleine dingen die ons steun geven. Als zanger wil ik daar graag een steentje aan bijdragen.'


Han en Brechtje Kooreneef brengen een muzikaal lichtpunt

30-03-2020 20:57

Laat je vanaf de eerste noten meevoeren, in stilte luisterend naar de virtuoze vertolking van de door Han Kooreneef gezongen woorden. Laat je ontroeren door de prachtige stem van dochter Brechtje en de harmonieuze klanken waarmee zij samen liefdevol, een hoopvolle boodschap delen met heel Nederland. Han Kooreneef heeft het prachtige "Lied van Hoop" geschreven. De tekst is gebaseerd op de huidige situatie, ontstaan door het Coronavirus, waaronder heel Nederland en de rest van de wereld gebukt gaat.


Martin Dams zingt over mensen die heel ziek zijn of even geen levensvreugde kunnen vinden

30-03-2020 20:38

Mijn maatje en muzikale vriend zit al sinds begin dit jaar thuis… hij had al tijden lang lichamelijke klachten …maar niemand wist dat.., hij werkte gewoon door… en toen zei zijn lichaam STOP! …kwam via allemaal ziekenhuis onderzoeken uiteindelijk terecht bij een psycholoog.. daar kwamen ze er achter dat hij zijn hele leven keihard gewerkt had op zoek naar bevestiging dat hij er toe deed… dat had hij als kind zijnde nooit geleerd ….hij was een leven lang druk geweest met zich te bewijzen… en ja.. hij had nu alles bereikt wat hij had nagejaagd.. maar niet het geluk en de rust gevonden….niet de bevestiging dat hij er toe deed!.. en toen zei zijn lichaam.. het is klaar nu.


'Dicht Bij Jou' is de titel van het nieuwste album van Willem Barth

30-03-2020 17:04

'Dicht Bij Jou' is de titel van het nieuwste album van Willem Barth. De 44-jarige zanger uit Doetinchem, bekend van hits als 'Aan Alle Mooie Meiden', 'Ik Wil Niet Weten Hoe Het Is', 'Lieve Heer, Heb Medelij', 'Ik Geef Me Over' en 'Zakken Naar De Grond', presenteert gemiddeld om de twee jaar een nieuwe CD. In de periodes tussen de release van zijn albums toont de zanger zijn veelzijdig op qua stijl sterk uiteenlopende singles. Van uiterst gevoelige levensliedjes zoals onlangs het nummer 'Scheiden' weer heel veel bijval kreeg, tot bijvoorbeeld een knaller van een zomerhit als 'Zakken Naar De Grond'.


Henk & Jannette geven 'Rozen zo rood' een nieuw jasje

30-03-2020 16:46

Jannette Nijstad werd gevraagd door Emmy de zangeres van het Duo Ommy & Emmy om het nummer "Rozen zo rood" een keer op te nemen. Na overleg met zangpartner Henk Voskuil hebben Henk & Jannette dat dus gedaan. Samen hebben ze het verhaal in de tekst wat ingekort en de melodielijn wat veranderd en iets vlotter gemaakt. De opname was vrij vlot klaar en ook Emmy was zeer tevreden, ik vond het altijd al een heel mooi nummer zegt Jannette, en we zijn dan ook trots dat we dit mochten doen op verzoek van Emmy.


René Karst mist na Coronavirus de smaak van dreuge worst

30-03-2020 12:23

CoroVoor en CoroNa...zou maar zo de titel kunnen zijn van een nieuwe single van René Karst. Vorige week maakte de zanger uit Hoogeveen via Facebook bekend dat hij besmet was met het Coronavirus. Het filmpje dat hij plaatste in ondertussen al meer dan 410.000 keer bekeken. Daarnaast kreeg René duizenden 'beterschap' berichtjes, ontzettend veel kaarten en ontelbare whatsapp berichten. Vandaag laat René weten dat hij weer thuis is.


Ex Picobello zangeres Betsy de Jong schrijft nieuwe single voor Berry Beugelink

28-03-2020 10:53

Uit de pen van Betsy de Jong - Schoenmaker komt de nieuwe single '100.000 leugens' waarmee Berry Beugelink de lente van 2020 inluidt. Betsy vormde vele jaren met haar ex-man Sjouke Geertsema Duo Picobello. Niet alleen hun huwelijk liep op de klippen, maar ook Duo Picobello hield in deze samenstelling op te bestaan. Toevallig liep Betsy collega zanger Gert de Jong tegen het lijf. Het gevolg was een doorstart én een huwelijk. Ondertussen is de stekker uit Duo Picobello getrokken. Omdat ze nu tijd 'over' heeft', schrijft ze af en toe liedjes voor andere artiesten.


Debuutalbum van Jordi Falcon telt 13 liedjes

28-03-2020 10:29

Jordi Falcon debuteerde in 2012 al op jonge leeftijd en presenteert nu zijn debuutalbum 'Verlangen'. Hiermee laat hij zien hoe hij zich ontwikkeld heeft tot een volwassen artiest en levert hij een top album af waarmee hij zijn veelzijdigheid toont. Geproduceerd door topproducers Mario Veltman, Kees Tel en het team van Sonic Solutions bevat 'Verlangen' een 13-tal heerlijke liedjes welke o.a. gecomponeerd zijn door Alie Bakker, Frank van Etten, Kees Tel en Mario Veltman.Danny Froger heeft volgende week de Oranje Kroon bij TV Oranje

27-03-2020 11:46

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 30 maart is dat 'Ik ben zo blij dat jij er bent', de nieuwe single van Danny Froger. Na het grote succes van de ballad 'Grote kleine meid', die hij vorig jaar uitbracht na de geboorte van zijn dochter Fallon, heeft Danny niet stilgezeten en komt nu met een heerlijk up-temponummer over de liefde. En ja, dat mag inderdaad gezien worden als een ode aan zijn vrouw, zo liet hij al weten.


Zangersgezin La Familia brengt troost en bemoediging met 'Vrede'

27-03-2020 11:31

In deze tijd van globale onzekerheid over het behoud van onze gezondheid, onze vrijheid van bewegen en de economische gevolgen die de pandemie voor ons allen heeft, biedt het zingende gezin La Familia aan alle families en alleenstaanden troost en bemoediging met een aantal mooie liedjes, die zij zelf hebben geschreven. Een daarvan is het liedje "Vrede" dat iedereen uitnodigt om de vrede in onszelf te bewaren, elkaar te ondersteunen en omarmen, al is het op fysieke afstand van elkaar.


BenooZ verschuift release nieuwe single

26-03-2020 23:05

I.v.m. het coronavirus heeft BenooZ i.s.m. zijn producer Ronald Visch van Rood Hit Blauw en plugger Dennis van der Kraan van Score Promotions besloten om de release van de nieuwe single van BenooZ die eigenlijk gepland stond op 10 april te verschuiven naar 27 mei. BenooZ betreurt het want de clip hoesontwerp enz. zijn helemaal klaar maar het is gezien de huidige situatie wel beter zo.


Omdat Je Thuis Band presenteert 'Samen staan we sterk'

26-03-2020 18:46

In deze nieuwe moeilijke tijd voor iedereen heeft een groep muzikanten zich samen sterk gemaakt om een nummer te schrijven en op te nemen voor iedereen. Gewoon, voor iedereen die thuis zit, het nieuws afwacht en volgt. Voor iedereen die in een soort van overlevingsmodus boodschappen gaat doen om zichzelf en zijn naasten verzorgen. Voor iedereen die niet naar school kan, niet mag werken, niet kan uitgaan. Voor iedereen die elkaar helpt. Voor iedereen die geholpen wordt.


Wally Preyll zingt 'Arms of a woman' een ode aan alle sterke vrouwen

26-03-2020 14:42

Wally Preyll heeft het zoals vele ondernemers erg zwaar. Zeker nu hij ervaart hoe belangrijk zijn vrouw in zijn leven is. Ze is zijn steun en toeverlaat en zij houdt het gezin draaiende in deze moeilijke tijd. 'Al heeft zij het nog zo zwaar, haar kracht en liefde houdt ons als familie overeind'. Dus dit lied is voor alle sterke vrouwen die nu hun kracht en liefde tonen', aldus Wally.


'Veel Te Vaak'....prachtige nieuwe single van Youri Sprenkels

26-03-2020 10:31

Nadat Youri Sprenkels de demo had gehoord van zijn nieuwe single, was hij razend enthousiast: "Een super nummer", zo was zijn eerste reactie op 'Veel Te Vaak'. De 21-jarige Brabander had onlangs een heel bijzonder optreden: "Wat was dit mooi om te doen voor alle mensen die niet naar buiten mogen/kunnen wegens het coronavirus. Ik hoop dat ik hierdoor mijn steentje heb kunnen bijdragen voor deze geweldige lieve mensen! Wat was het prachtig iedereen te zien stralen! Iedereen heeft ervan genoten en ik ook", aldus de jonge zanger uit Sint Willebrord.


Henk Wijngaard presenteert nieuwe single 'Ik wil jou'

26-03-2020 09:55

Na het geweldige succes van de eerste single 'Tranen op het stuur' van het gelijknamige album van het boegbeeld van logistiek Nederland komt Telstar / Johnny Hoes met een nieuwe release uit dit bijzondere album dat door de pers / radio en TV en de enorme schare fans zo enthousiast is ontvangen. Met 'Tranen op het stuur' wist Henk Wijngaard de harten van heel logistiek Nederland voor zich te winnen met zijn verschijning op het Malieveld.


Rene Wanders ondergaat spoedoperatie....4 tenen geamputeerd

26-03-2020 09:35

Volkszanger Rene Wanders uit Emmen mocht gisteren na enkele weken in het ziekenhuis te hebben gelegen weer naar huis. Hij werd met kerst 2019 ziek en bleek een diepe infectie te hebben in zijn voet. Rene moest vervolgens met spoed worden geopereerd anders zou hij zijn voet verliezen, was de mededeling van de dienstdoende arts. Na twee operaties en 5 weken ziekenhuis mocht hij thuis opknappen maar dat lukte niet echt. Hij bleef maar last houden en koorts houden.


Vester Weert haalt alles uit de kast voor z'n nieuwe single 'Laat me zien'

25-03-2020 10:21

Vester Weert zat te twijfelen of hij z'n nieuwe single 'Laat me zien' vanwege het coronavirus nu wel of niet zou lanceren op 25 maart 2020. In eerste instantie zou de single in november 2019 verschijnen, maar vanwege stemproblemen én een luchtwegontsteking werd besloten om het te verplaatsten naar januari 2020. Omdat de medische toestand op dat moment nog niet helemaal optimaal was, werd alles opgeschoven naar 25 maart 2020.


Kijk aanstaande donderdag naar de gezelligste dinnershow van de Wannebiezz.

24-03-2020 21:07

De gevolgen van het Corona virus is inmiddels voor iedereen merkbaar. De verwarring is groot en geregeld steekt de massale paniek de kop op. Velen moeten hun heil thuis zoeken terwijl het langverwachte voorjaarszonnetje juist nu uitnodigend begint te schijnen. En toch moeten we zoveel mogelijk proberen een pas op de plaats te maken.


René Karst besmet met het Coronavirus

24-03-2020 17:29

René Karst laat via een filmpje dat hij op Facebook geplaatst heeft weten dat hij besmet is met het coronavirus. 'Ik ga jullie vertellen dat ik corona heb. Ik had mezelf een dag of tien opgesloten thuis, maar lig nu in het ziekenhuis. Ik ben een beetje verward met hoe sommige mensen omgaan met de regels. Ik zou jullie willen vragen om echt alles in acht te nemen, want dit virus gun je echt niemand. Echt niemand!!!!


Leroy en DeWitten leggen het gevoel beleefd uit in 'Veel beleefd'

23-03-2020 19:47

Veel jonge mensen hadden het gevoel al veel beleefd te hebben, maar langzamerhand dringt het tot iedereen door dat het misschien tot nu toe niets voorstelde. Een gedachte die schrijver Jan de Wit van Leroy en DeWitten ook opkwam bij zijn compositie 'Veel Beleefd'. Een reden om de track van het gelijknamige album nu op single uit te brengen met een nostalgische zwart/wit videoclip.


Nieuwe single van Lucas en Gea krijgt ineens andere betekenis

21-03-2020 10:15

Het onderwerp waarover Lucas & Gea zingen in hun nieuwe single 'Kijk wat vaker om je heen' gaat over eenzaamheid. De tekst die geschreven is door Niels Lingbeek was in eerste instantie bedoeld om aan te geven dat eenzaamheid mede wordt veroorzaakt door de computer. We zitten steeds meer achter het toetsenbord en vergeten het persoonlijke contact met de medemens.


Denise brengt single 'Waar Blijf Je Nou' uit

21-03-2020 09:27

Denise van Boxtel mag dan nog maar 12 jaar oud zijn, toch heeft ze in korte tijd al aardig wat podiumervaring opgedaan. Met haar nieuwe single 'Waar blijf je nou' laat ze een ander geluid dan op haar voorgaande liedjes horen . Voor de opnames van dit nummer dook zij de Soundwise studio in om hier te werken met Kirsten Michel, Joos van Leeuwen en Jimmy van den Nieuwenhuizen.