Single Release

Andy de Witt in duet met Diana Tuytelaers

18-05-2019 09:56

Op 18 mei 2019 verschijnt er een full album met 15 mooie liedjes van Diana. Op het album staat ook een speciaal nummer voor haar kinderen, gezongen met haar kleinkind Lily. Daarnaast staan er ook twee duetten op het album met collega Andy de Witt, waarvan er één nu wordt uitgebracht als single. Als tweede track is ''Het leven '' op het zilveren schijfje geperst.

De nieuwe single getiteld ''JIJ'' is geschreven en gecomponeerd door Andy de Witt. Het is een lekker in het gehoor liggend liedje met een pakkende melodie, die je meteen lekker kan meezingen. Andy en Diana vonden het dan ook een uitdaging om juist deze track van het album uit te brengen als single. Zij hopen dan ook dat het liedje goed wordt opgepakt, en veel te beluisteren zal zijn op de lokale, regionale en landelijke zenders in België en Nederland.

Diana (Tuytelaers) is geboren en getogen in Ravels (België), staat bekend als een echt Bühne beest. Waar ze ook verschijnt, het wordt altijd een feestje!

Diana begon haar zangcarrière in 2006 in het orkest van Davy and the Reals. Een paar jaar later ontmoette ze de zanger Rene Redley waar ze samen mee verder ging. In 2011 bracht ze haar eerste full album uit met de titel: "Op het eerste zicht was het liefde". Op deze cd staan verschillende duetten met o.a. Rene Redley, Salim Seghers, Rene Smulders, Luc (van de prins junior band) en Jaimy. In 2018 bracht Diana samen met Rene Redley een single cd uit getiteld "Je bent nog mooier dan mooi". De liedjes worden nog steeds volop gedraaid wordt bij de radiostations in België en ver daarbuiten.

Ad van den Hurk, zoals Andy de Witt in het dagelijks leven heet schrijft naast zijn eigen songs ook al jaren songs voor andere artiesten o.a:. Corry Konings, Marga Bult, de Vrijbuiters & de Havenzangers. Andy staat al vanaf zijn jonge jaren op de planken, aanvankelijk als leadzanger/bassist van de toen befaamde band Clovis, en is sinds 1986 actief als solozanger. Enkele van zijn hits waren Musicmaker, Dalli Dalli en Want als de zon. Achter de schermen is hij momenteel weer druk bezig met studio opnames en het schrijven van liedjes voor zowel Belgische als Nederlandse talenten. Bron: JC Records/www.jcevent.nl/ Andy de Witt