Algemeen

Ancora, Ronnie Tober én George Baker gastartiesten tijdens jubileumshow Belinda Kinnaer

10-12-2018 10:32

Op maandag 11 februari 2019 organiseert Belinda Kinnaer haar 25 jarige artiestenjubileum. Als locatie is gekozen voor de Amphion Schouwburg in Doetinchem. Het thema van dit feestelijke jubileum is 'De tijd van m'n leven | 25 jaar hit's. Volgens Belinda belooft het een verrassende avond te worden met een diversiteit aan prachtige songs m.m.v. de band Anderkovver. De aanvang is vanaf 20.00 uur. Inmiddels is bekend dat naast Ronnie Tober én George Baker ook Ancora is toegevoegd aan de line-up.

Belinda Kinnaer viert met een wervelende show van muzikale hoogtepunten haar 25 jarig jubileum als zangeres. Zij neemt het publiek mee terug naar de tijd van onder andere Tina Turner, Queen, Abba en Bon Jovi. Maar ook haar eigen hits zoals 'Zeven Oceanen', 'Neem je Leven', 'If Tomorrow never comes' en 'De tijd van m'n leven' zullen niet ontbreken.

Belinda zong zo'n 20 jaar in de coverband Commercial Break. In 2015 scoorde ze haar eerste solo hit met 'Zeven Oceanen'. Daarna ontwikkelde ze zich tot een opvallende verschijning in het wereldje. Belinda zingt poppy liedjes met inhoud, welke steevast geproduceerd worden door Edwin van Hoevelaak. In 2016 volgde haar eerste album: 'Uit mijn hart'. In de zomer van 2018 behaalde ze met "De tijd van m'n leven" de nummer 1 positie in de Top 30.

Bestel HIER uw entreekaarten.