Single Release

'Als ik naar jou kijk ben ik verloren´╗┐'... nieuwe single van John Anders

02-03-2019 12:21

John Anders werd een aantal jaren geleden ontdekt terwijl hij op een dak van een woning liedjes stond te zingen van Willy Alberti, zijn grote favoriet en held van het Nederlandstalige levenslied. Als geboren Hagenees en nu al meer dan 30 jaar wonend in de Krimpenerwaard, was John al heel vroeg aan het zingen en je kunt dan ook stellen dat hij het zingen van jongs af aan in zijn bloed heeft zitten.

Halverwege de jaren 80 beleefde hij zijn eerste live optreden met een band in Almere en vanaf dat moment wist hij dat hij zijn echte grote passie had gevonden. Vele optredens volgden en in de diverse media was John regelmatig te zien, waaronder een succesvolle deelname aan het RTL4 tv-programma 'X factor'. Met zijn gevoelige vertolking van `Droomland` wist John maar liefst 9x achter elkaar in de `Hot Seat` te blijven zitten bij het SBS6 programma `Bloed, Zweet en Tranen`.

In de zomer van 2017 werd de single `Zomerzon`uitgebracht, met daarbij een bij de molens van Kinderdijk opgenomen videoclip, welke veelvuldig op de diverse clipzenders te zien was. De opvolger van 'Zomerzon' werd de single ''Allerliefste''. Nu is het tijd voor de release van zijn nieuwe single 'Als Ik Naar Jou Kijk Ben Ik Verloren'.