Evenement

Acht cafe's organiseren op 6 april De nacht van Rotterdam-Noord

18-03-2019 15:41

Omdat het Hollandse lied weer populier is in Rotterdam organiseren 8 cafe's in Rotterdam-Noord op zaterdag 6 april 'De nacht van Rotterdam-Noord'. Elk café heeft dan live muziek en er komen meerdere zangers/zangeressen zingen. Het evenement start rond de klok van 20.00 uur. Er zal een partybus rijden met gasten erin die in elk café zal aan doen. Het festijn duurt tot ongeveer 00.30 uur. Daarna vindt de afterparty plaats bij Eetcafé De nieuwe Waterklerk.

Meewerkende artiesten zijn: Rene Muller en Leon van Delft en Sandy Struijs en Richard Lagendyk en Jesse en Colin Meijer en Patricia van der Hoeven. De deelnemende cafes zijn: Café Okee Crooswijk, Boezemstraat 9a, Café Maarten Vink, Noordplein 87, De Nieuwe Waterklerk, Boezembocht 12, Café de Klapdeur, Vlietlaan 39b, Café de Stoof, Jonker fransstraat 100A, Café 't Stoplicht, Bergweg 35, Café De Joker, Boezemstraat 51 en Café Eden, Rusthoflaan 30c.

De organisatie lat weten dat dit de derde keer is dat een dergelijk evenement plaatsvindt. De eerste twee edities vonden plaats in Rotterdam-Zuid. Door het succes daar zijn ze nu groter geworden. Meer info is te vinden op hun Facebookpagina