Jeroen Stevens is van alle markten thuis

22-02-2020 13:04

Naast zijn werk als Nederlandstalige zanger is Jeroen ook bezig met acteren, figureren en is hij sinds 20 december 2019 de co-presentator bij RTV EEN. Elke vrijdag van 19.00 uur tot 20.30 uur presenteert hij samen met Gea Bleuming het programma "1 op vrijdag". Een praatprogramma met diverse gasten en elke week een nieuwe artiest. Gertjan Koffie nam vorig jaar telefonisch contact op met Jeroen en vertelde dat hij ging stoppen met het programma. Ik zie jou op mijn plek zitten en wil je vragen of jij het leuk vindt om plaats te nemen naast Gea.


Henri van Velzen haalt oude herinneringen op…….

21-02-2020 17:14

Henri van Velzen heeft goede herinneringen aan vroeger. Met name de bezoekjes aan diverse horecagelegenheden staan nog steeds op z'n netvlies gebrand. Zes jaar geleden zong hij over vier vrienden die hij aantrof aan de bar. Met z'n nieuwe single "Oud Café" blikt Henri terug naar de tijd dat er nog gerookt werd in het café.Lamme Frans is 'Carnavalskneiter 2020'

21-02-2020 16:39

Het nummer 'Handjes Handjes Bloemetjesgordijn' van Lamme Frans is door de kijkers en luisteraars van TV Oranje en RADIONL uitgeroepen tot 'Carnavalskneiter 2020'. De winnaar van de jaarlijkse verkiezing werd vanmiddag bekendgemaakt in de uitzending van RADIONL. Lamme Frans, het alter ego van zanger en radiopresentator Rob Janssen, brengt al enkele jaren succesvolle carnavalsplaten uit.


'Zo is het leven' van Marco de Hollander is volgende week Hollandse Nieuwe bij RADIONL

21-02-2020 14:09

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 24 februari is dat 'Zo is het leven', de nieuwe single van Marco de Hollander. De volkszanger uit Ter Aar is voor dit nummer de studio ingedoken met niemand minder dan Emile Hartkamp en Norus Padidar, het producersduo dat eerder hits afleverde voor topartiesten als René Froger, Frans Bauer en Jannes.


Harry Verbeucken lanceert 'Alleen Helena'

20-02-2020 13:17

Apentrots is Harry Verbeucken op het feit dat zijn in 2017 uitgebrachte track 'Heel Mijn Hart', z'n eerste welke landelijk in de release ging overigens, al bijna 140.000 keer is gestreamed op Spotify. Bedenk daarbij dat deze van oorsprong Brabander maar in Beekbergen gehuisveste zanger, aanvankelijk helemaal niet dacht dat hij geboekt zou gaan worden als artiest.


Johan Moreno nieuwste aanwinst op snel groeiend Rood-Hit-Blauw label

19-02-2020 15:05

Johan Moreno kwam Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw al diverse malen tegen op de werkvloer. Bij diverse optredens, TV-en Radio opnames en laatst bij de BumaNL dag spraken ze gezamenlijk over muziek gerelateerde zaken. Dat deze gesprekken een vervolg zouden krijgen was al langer duidelijk. Er was een wederzijdse klik aanwezig en er werd onlangs dan ook een afspraak gepland m.b.t. afspraken, de te bewandelen weg en zaken rondom de nieuwe single.


'Oranje Shownieuws in beeld' in gesprek met Henk Wijngaard en Chris de Roo

18-02-2020 21:36

Op uitnodiging van 'Oranje Shownieuws in beeld' kwamen Henk Wijngaard en Chris de Roo op 18 februari naar Hotel ten Cate in Emmen. Jeroen Stevens ging met hen een openhartig gesprek aan aan. Henk vertelt over z'n allereerste platencontract. Hij herinnert zich drie meisjes van respectievelijk 9, 11 en 12 jaar die tijdens een show in Ootmarsum luid meezongen.


Marco de Hollander presenteert extra show 'Live in Concert 3

18-02-2020 17:32

De avondeditie van 'Live In Concert 3' van Marco de Hollander is vrijwel uitverkocht. Vanwege dit grote succes geeft Marco een extra matineconcert op 18 april om 14.00 uur. De kaartverkoop van deze show start 19 februari om 10.00 uur. Ontroerende anekdotes, gevoelige luisterliedjes, de gezelligste meezingers en Marco's grootste hits zullen de revue passeren. Aangevuld met entertainment en spraakmakende gasten, belooft het wederom een onvergetelijke muzikale avond te worden.


SPANG geeft zangcarrière enorme boost door samenwerking met Smaragd Music

18-02-2020 16:54

De samenwerking die SPANG is aangegaan met Smaragd Music maakt z'n nieuwe team compleet. Twee andere opvallende namen die zijn toegetreden in dat team zijn producer Jeroen Russchen en tekstschrijver Robert Vredeveld. Met de verrassende dansbare single 'Ochtendlicht' laat de zanger uit Coevorden horen welke kant hij op wil gaan. Herkenbaar SPANG, maar toch vernieuwend.


Verrassende nieuwe single voor Bouke

18-02-2020 13:23

Vorig jaar werd de single "1 seconde" van Bouke een flinke zomerhit! De eerste Nederlandstalige single van Bouke na de Engelstalige albums sloeg goed aan. De latinachtige sfeer is doorgetrokken naar de nieuwe single "Als een droom". Het nummer is heerlijk dansbaar en zal het ongetwijfeld goed gaan doen in clubs, festivals en beachclubs!Laat de zomer maar beginnen met deze nieuwe single van Bouke!Lorenzo brengt ode aan alle moeders

18-02-2020 13:11

De kleine maar oh zo 'grote held' uit Leiden, waar bijna iedereen hem inmiddels wel kent. Maar niet alleen in Leiden kennen ze Lorenzo, inmiddels lijkt het erop dat de jonge zanger langzamerhand heel Nederland aan het veroveren is. Lorenzo is een opvallende verschijning, vol met tatoeages waar je niet omheen kan. Momenteel is hij heel hard aan het werk om zijn grote wens uit te laten komen.


Rooie Rico komt met hilarisch Brexitlied

17-02-2020 15:50

Het moge duidelijk zijn: Rooie Rico zwaait even stevig naar Groot-Brittanië, wat vanaf 31 januari geen lid meer is van de Europese Unie. Hij vindt het hele Brexit verhaal nogal cartoonesk overkomen en dat is duidelijk te zien in zijn hilarische videoclip. Op een South Park-achtige manier verschijnt Rico in beeld en legt uit waarom het hem allemaal niet uitmaakt.


Gerto Heupink bewerkt 'Lavendel blue' voor Appie Scheer

17-02-2020 10:22

"Als jaren '80 freak leek mij dit een geslaagde kans om te gaan zingen.", aldus Appie Scheer over zijn keuze om 'Lieveling' uit te brengen. Een cover van Mac Kissoon - Lavendel blue. "Ik heb 'm nog op vinyl single.", aldus de ijs- en oliebollenverkoper. Lavendel blue is nu 'Lieveling' geworden en de Nederlandse tekst is geschreven door Gerto Heupink.


Wie wordt het Mini Star zangtalent 2020?

16-02-2020 16:10

De Mini Star Talentenjacht is een leuke, leerzame en kindvriendelijke talentenjacht voor de leeftijd 8 t/m 15 jaar. Er zijn er 2 voorrondes waarvan de eerste plaatsvindt op zondag 1 maart 2020. De tweede editie staat gepland op zaterdag 21 maart. Als locatie is gekozen voor "Het Wapen van Diemen". De aanvang is op beide dagen 15.00 uur. Op zondag 5 april zal vervolgens de finale plaatsvinden. Kandidaten kunnen zich nog aanmelden via: ministartalenten@gmail.com of bij Petra Groenestein, telefoon: 06-26970956.


Jeremy Hazeleger released live registratie van zijn concert 'One Night Only'

16-02-2020 15:45

Op 5 oktober 2007 stond Jeremy in Carre tijdens de première van Ciske de Rat, hij maakte deel uit van de Kindercast. Die dag is voor altijd in zijn gedachte gebleven en precies 12 jaar later stond Jeremy in het theater, in zijn eigen 'One Night Only' theaterconcert…Een avondvullend programma met een muzikale reis door het leven van Jeremy.


Rood-Hit-Blauw produkties verwelkomt de Crazy Accordeons

15-02-2020 14:30

Als er iemand is, die gek is op Accordeonmuziek, dan is dat Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties! Ronald is erg verheugd dat hij na een goed gesprek met Marco & Monique, die sinds twee jaar accordeonduo De Crazy Accordeons vormen, een samenwerking is aangegaan. In het dagelijks leven vormen ze ook een setje.


Johnny Lubbers zingt over genaaid worden door mensen die je vertrouwt

15-02-2020 10:47

Genaaid worden door mensen die je vertrouwt….daarover zingt Johnny Lubbers in z'n nieuwe single 'Verdwijn toch uit mijn ogen'. Voor velen zal deze tekst rillingen op het lijf en boosheid tot gevolg hebben. Te goed van vertrouwen, goedheid, teleurgesteld zijn en de ware kant laten zien zijn vaak de woorden die gebruik worden als je in zo'n situatie terecht bent gekomen.


Wilma Fieten doorbreekt de stilte met 'Doolhof van het gevoel'

14-02-2020 19:13

Het is even stil geweest rond Wilma Fieten maar de stilte wordt doorbroken met de release van haar nieuwe single "Doolhof van het gevoel". Dit nummer lag al een tijdje op de plank. 'Zingen doe ik uit hobby en ik voel me niet verplicht regelmatig single's uit te brengen. Het leuke van niet zoveel uit brengen is ook dat de mensen weer gaan vragen of ik ook weer een nieuwe cd heb gemaakt.


Danny de Munk brengt nieuwe single 'Bij Elke Slok' uit

14-02-2020 19:07

Vandaag released Danny de Munk zijn nieuwe single 'Bij Elke Slok'. Met zijn nieuwe single gaat Danny terug naar zijn roots: het levenslied. De single schreef Danny samen met Emile Hartkamp en is geproduceerd door Goldstar Music Productions. Danny de Munk: 'Deze maand word ik 50 jaar. Inmiddels heb ik een veelzijdige carrière van 38 jaar, waar ik nooit een uitdaging op muzikaal gebied uit de weg ben gegaan.


'Jij weet toch wel dat ik van je hou'….nieuwe paradepaardje van Colinda

14-02-2020 18:55

Op het onlangs gelanceerde album 'Jij bent mijn kleine wonder' staat als eerste track het swingende lied 'Jij weet toch wel dat ik van je hou'. De ingrediënten voor de tekst, die door Femke Reuvers is geschreven', kwam tot stand tijdens een gesprek dat Colinda voerde met haar inmiddels vaste producer Frank Verkooyen. Het oorspronkelijk uitgebrachte nummer van ABBA is overgoten met een Mambo No.5 sausje.


Jos Bosma timmert flink aan de weg...vijfde single een feit

14-02-2020 18:48

Jos Bosma timmert flink aan de weg want na "Want Zij" en "Bekijk 't Maar" en 'Ik Ben Je Prooi' en" Voorbij " komt hij alweer met zijn 5e single "Jij bent mijn alles". 'Mijn nieuwe single gaat over dat mijn vrouw en ik een hele nare periode achter de rug hebben die elke relatie wel eens heeft. Ik was heel veel met mijn eigen bedrijf bezig en daarnaast ook veel op pad om optredens te doen.


Jeroen van Wijnen presenteert met 'Hand In Hand' een hitgevoelige single

14-02-2020 18:36

De 24-jarige Jeroen van Wijnen is woonachtig in Wagenberg en presenteert met 'Hand In Hand' een uiterst hitgevoelige eerste solo single. Eerder verscheen de single 'Schud Die Billen, welke hij samen met Robin van Herwijnen op de plaat zette. 'Hand In Hand' is een heerlijke foxtrot welke geschreven en geproduceerd is door Sonic Solutions.


Rob Ronalds heeft de Oranje Kroon

14-02-2020 18:19

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 17 februari is dat 'Als er geen bier meer uit de kraan komt', de nieuwe single van Rob Ronalds. De bekende feestzanger zit nog midden in het après-ski seizoen maar onderbreekt dat natuurlijk graag voor het naderende carnaval. En wat past daar beter bij dan een vrolijke ode aan het goudschuimend gerstenat?


'Kleine Zwerver'........ nieuwe single van Barbara Swinkels

14-02-2020 18:14

Barbara Swinkels timmert hard aan de weg en dat gaat haar goed af. Na eind vorig jaar haar nummer 'Als jou liefste' te hebben uitgebracht verschijnt er nu alweer haar tweede nummer 'Kleine Zwerver'. We zijn er nog lang niet, vertelt ze ons want dit jaar komen er waarschijnlijk nog twee of drie nummers uit. We kunnen onder andere een echte leuke zomer hit verwachten en eind van het jaar een prachtig kerstnummer.