Ex Picobello zangeres Betsy de Jong schrijft nieuwe single voor Berry Beugelink

28-03-2020 10:53

Uit de pen van Betsy de Jong - Schoenmaker komt de nieuwe single '100.000 leugens' waarmee Berry Beugelink de lente van 2020 inluidt. Betsy vormde vele jaren met haar ex-man Sjouke Geertsema Duo Picobello. Niet alleen hun huwelijk liep op de klippen, maar ook Duo Picobello hield in deze samenstelling op te bestaan. Toevallig liep Betsy collega zanger Gert de Jong tegen het lijf. Het gevolg was een doorstart én een huwelijk. Ondertussen is de stekker uit Duo Picobello getrokken. Omdat ze nu tijd 'over' heeft', schrijft ze af en toe liedjes voor andere artiesten.


Debuutalbum van Jordi Falcon telt 13 liedjes

28-03-2020 10:29

Jordi Falcon debuteerde in 2012 al op jonge leeftijd en presenteert nu zijn debuutalbum 'Verlangen'. Hiermee laat hij zien hoe hij zich ontwikkeld heeft tot een volwassen artiest en levert hij een top album af waarmee hij zijn veelzijdigheid toont. Geproduceerd door topproducers Mario Veltman, Kees Tel en het team van Sonic Solutions bevat 'Verlangen' een 13-tal heerlijke liedjes welke o.a. gecomponeerd zijn door Alie Bakker, Frank van Etten, Kees Tel en Mario Veltman.Danny Froger heeft volgende week de Oranje Kroon bij TV Oranje

27-03-2020 11:46

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 30 maart is dat 'Ik ben zo blij dat jij er bent', de nieuwe single van Danny Froger. Na het grote succes van de ballad 'Grote kleine meid', die hij vorig jaar uitbracht na de geboorte van zijn dochter Fallon, heeft Danny niet stilgezeten en komt nu met een heerlijk up-temponummer over de liefde. En ja, dat mag inderdaad gezien worden als een ode aan zijn vrouw, zo liet hij al weten.


Zangersgezin La Familia brengt troost en bemoediging met 'Vrede'

27-03-2020 11:31

In deze tijd van globale onzekerheid over het behoud van onze gezondheid, onze vrijheid van bewegen en de economische gevolgen die de pandemie voor ons allen heeft, biedt het zingende gezin La Familia aan alle families en alleenstaanden troost en bemoediging met een aantal mooie liedjes, die zij zelf hebben geschreven. Een daarvan is het liedje "Vrede" dat iedereen uitnodigt om de vrede in onszelf te bewaren, elkaar te ondersteunen en omarmen, al is het op fysieke afstand van elkaar.


BenooZ verschuift release nieuwe single

26-03-2020 23:05

I.v.m. het coronavirus heeft BenooZ i.s.m. zijn producer Ronald Visch van Rood Hit Blauw en plugger Dennis van der Kraan van Score Promotions besloten om de release van de nieuwe single van BenooZ die eigenlijk gepland stond op 10 april te verschuiven naar 27 mei. BenooZ betreurt het want de clip hoesontwerp enz. zijn helemaal klaar maar het is gezien de huidige situatie wel beter zo.


Omdat Je Thuis Band presenteert 'Samen staan we sterk'

26-03-2020 18:46

In deze nieuwe moeilijke tijd voor iedereen heeft een groep muzikanten zich samen sterk gemaakt om een nummer te schrijven en op te nemen voor iedereen. Gewoon, voor iedereen die thuis zit, het nieuws afwacht en volgt. Voor iedereen die in een soort van overlevingsmodus boodschappen gaat doen om zichzelf en zijn naasten verzorgen. Voor iedereen die niet naar school kan, niet mag werken, niet kan uitgaan. Voor iedereen die elkaar helpt. Voor iedereen die geholpen wordt.


Wally Preyll zingt 'Arms of a woman' een ode aan alle sterke vrouwen

26-03-2020 14:42

Wally Preyll heeft het zoals vele ondernemers erg zwaar. Zeker nu hij ervaart hoe belangrijk zijn vrouw in zijn leven is. Ze is zijn steun en toeverlaat en zij houdt het gezin draaiende in deze moeilijke tijd. 'Al heeft zij het nog zo zwaar, haar kracht en liefde houdt ons als familie overeind'. Dus dit lied is voor alle sterke vrouwen die nu hun kracht en liefde tonen', aldus Wally.


'Veel Te Vaak'....prachtige nieuwe single van Youri Sprenkels

26-03-2020 10:31

Nadat Youri Sprenkels de demo had gehoord van zijn nieuwe single, was hij razend enthousiast: "Een super nummer", zo was zijn eerste reactie op 'Veel Te Vaak'. De 21-jarige Brabander had onlangs een heel bijzonder optreden: "Wat was dit mooi om te doen voor alle mensen die niet naar buiten mogen/kunnen wegens het coronavirus. Ik hoop dat ik hierdoor mijn steentje heb kunnen bijdragen voor deze geweldige lieve mensen! Wat was het prachtig iedereen te zien stralen! Iedereen heeft ervan genoten en ik ook", aldus de jonge zanger uit Sint Willebrord.


Henk Wijngaard presenteert nieuwe single 'Ik wil jou'

26-03-2020 09:55

Na het geweldige succes van de eerste single 'Tranen op het stuur' van het gelijknamige album van het boegbeeld van logistiek Nederland komt Telstar / Johnny Hoes met een nieuwe release uit dit bijzondere album dat door de pers / radio en TV en de enorme schare fans zo enthousiast is ontvangen. Met 'Tranen op het stuur' wist Henk Wijngaard de harten van heel logistiek Nederland voor zich te winnen met zijn verschijning op het Malieveld.


Rene Wanders ondergaat spoedoperatie....4 tenen geamputeerd

26-03-2020 09:35

Volkszanger Rene Wanders uit Emmen mocht gisteren na enkele weken in het ziekenhuis te hebben gelegen weer naar huis. Hij werd met kerst 2019 ziek en bleek een diepe infectie te hebben in zijn voet. Rene moest vervolgens met spoed worden geopereerd anders zou hij zijn voet verliezen, was de mededeling van de dienstdoende arts. Na twee operaties en 5 weken ziekenhuis mocht hij thuis opknappen maar dat lukte niet echt. Hij bleef maar last houden en koorts houden.Vester Weert haalt alles uit de kast voor z'n nieuwe single 'Laat me zien'

25-03-2020 10:21

Vester Weert zat te twijfelen of hij z'n nieuwe single 'Laat me zien' vanwege het coronavirus nu wel of niet zou lanceren op 25 maart 2020. In eerste instantie zou de single in november 2019 verschijnen, maar vanwege stemproblemen én een luchtwegontsteking werd besloten om het te verplaatsten naar januari 2020. Omdat de medische toestand op dat moment nog niet helemaal optimaal was, werd alles opgeschoven naar 25 maart 2020.


Kijk aanstaande donderdag naar de gezelligste dinnershow van de Wannebiezz.

24-03-2020 21:07

De gevolgen van het Corona virus is inmiddels voor iedereen merkbaar. De verwarring is groot en geregeld steekt de massale paniek de kop op. Velen moeten hun heil thuis zoeken terwijl het langverwachte voorjaarszonnetje juist nu uitnodigend begint te schijnen. En toch moeten we zoveel mogelijk proberen een pas op de plaats te maken.


René Karst besmet met het Coronavirus

24-03-2020 17:29

René Karst laat via een filmpje dat hij op Facebook geplaatst heeft weten dat hij besmet is met het coronavirus. 'Ik ga jullie vertellen dat ik corona heb. Ik had mezelf een dag of tien opgesloten thuis, maar lig nu in het ziekenhuis. Ik ben een beetje verward met hoe sommige mensen omgaan met de regels. Ik zou jullie willen vragen om echt alles in acht te nemen, want dit virus gun je echt niemand. Echt niemand!!!!


Leroy en DeWitten leggen het gevoel beleefd uit in 'Veel beleefd'

23-03-2020 19:47

Veel jonge mensen hadden het gevoel al veel beleefd te hebben, maar langzamerhand dringt het tot iedereen door dat het misschien tot nu toe niets voorstelde. Een gedachte die schrijver Jan de Wit van Leroy en DeWitten ook opkwam bij zijn compositie 'Veel Beleefd'. Een reden om de track van het gelijknamige album nu op single uit te brengen met een nostalgische zwart/wit videoclip.


Nieuwe single van Lucas en Gea krijgt ineens andere betekenis

21-03-2020 10:15

Het onderwerp waarover Lucas & Gea zingen in hun nieuwe single 'Kijk wat vaker om je heen' gaat over eenzaamheid. De tekst die geschreven is door Niels Lingbeek was in eerste instantie bedoeld om aan te geven dat eenzaamheid mede wordt veroorzaakt door de computer. We zitten steeds meer achter het toetsenbord en vergeten het persoonlijke contact met de medemens.


Denise brengt single 'Waar Blijf Je Nou' uit

21-03-2020 09:27

Denise van Boxtel mag dan nog maar 12 jaar oud zijn, toch heeft ze in korte tijd al aardig wat podiumervaring opgedaan. Met haar nieuwe single 'Waar blijf je nou' laat ze een ander geluid dan op haar voorgaande liedjes horen . Voor de opnames van dit nummer dook zij de Soundwise studio in om hier te werken met Kirsten Michel, Joos van Leeuwen en Jimmy van den Nieuwenhuizen.


Gezondheid zoontje laat zingen Dorette weer toe

21-03-2020 00:25

Nu Dorette haar zoontje Rico stabiel is, pakt ze direct haar hobby zingen weer op. Het startsein is de nieuwe single 'Jouw lach maakt mij miljonair'. "Ik vond dat heel erg goed aansluiten bij de fase waarin ik nu zit", aldus Dorette over de tekst van haar nieuwe single. Rijkdom zit in hele andere dingen dan geld en dat is de strekking van Dorette haar nieuwe single: 'Jouw lach maakt mij miljonair'.


Hessel & Ineke geven live registratie op Facebook

21-03-2020 00:00

Hessel & Ineke hebben de release van hun nieuwe single, die eigenlijk volgende week zou verschijnen, i.v.m. de coronacrisis uitgesteld. Toch hebben ze ook iets leuks te melden. Ze gaan voor alle mensen die het leuk vinden een 'Hessel en Ineke Live registratie' organiseren op Facebook. Volgens het zangduo uit Sneek wordt het een bijzonder interactief live social media gebeuren!


Marvin de Geest geniet elke dag van zijn 'Lieve kleine meid'

20-03-2020 14:10

Vol trots presenteert Marvin de Geest z'n splinternieuwe single 'Lieve kleine meid'. Bijna 2 jaar geleden werd hij de trotse vader van Rosalie. Een nummer laten maken dat over z'n dochtertje zou gaan, stond al geruime tijd op z'n verlanglijstje. Op datzelfde verlanglijstje stond de wens om ooit een samenwerking aan te gaan met Manfred Jongenelis. Beide regels kunnen nu met een dikke stift worden doorgestreept.


Ron van Hoof geeft speciale buitenoptredens voor bewoners van verzorgingstehuizen ( zonder publiek)

20-03-2020 13:39

Op zondag 22 maart bezoekt Ron van Hoof samen met z'n geluidsman Jaap een viertal verzorgingstehuizen om de bewoners in deze bizarre tijd op te vrolijken. Omdat de bewoners geen visite meer mogen ontvangen, nam hij contact op met de leiding van de geselecteerde verzorgingstehuizen en stelde voor om een soort mini-concert te houden in de binnentuin of op straat.


Wolter Kroes heeft volgende week de Oranje Kroon

20-03-2020 11:19

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 23 maart is dat 'Ik ga d'r uit', de nieuwe single van Wolter Kroes. Het is een vrolijk liedje over iemand die na een verbroken relatie besluit om er eens lekker met zijn vrienden op uit te trekken. De tekst slaat weliswaar niet op Wolter zelf, maar past toch heel goed bij de positieve levensinstelling van de populaire zanger uit de Zaanstreek.


Duits kinderfilmpje maakt oude accordeon hit weer razend populair

20-03-2020 10:17

In 1983 hadden muziekproducer Jan Neef uit Lembeek, België en zijn band The Klaxons een wereldhit met het accordeonnummer Clap Clap Sound. Onlangs werd het liedje in een Duits kinderfilmpje onder het stof vandaan gehaald en sindsdien is het weer razend populair! Zo populair dat Jan Neef de single opnieuw uitbrengt! In 1983 stond Clap Clap Sound in 15 landen in de hitparades.


Robert Vegt staakt tijdelijk het filmen

19-03-2020 22:36

Cameraman van Oranje Shownieuws, Thuis in Holland en Rtv Mediaproductie staakt tijdelijk het filmen, Door de genomen maatregelen omtrent het coronavirus. De risico om het virus te krijgen en te verspreiden is te groot. Al is het voor hem erg moeilijk om in ruststand te staan, het is een hoge prioriteit om het virus zo snel mogelijk de wereld uit te slaan. Samen moet het ons lukken om deze strijd te strijden.


Willem Barth zit vast op Curaçao

19-03-2020 20:01

Willem Barth 'geniet' momenteel van een vakantie in Curaçao. Het was de bedoeling om aanstaande zaterdag terug te vliegen naar Nederland, maar vanwege het coronavirus zijn een groot aantal vluchten geschrapt. Gisteren kreeg Willem van z'n zoon het verontrustende bericht te horen dat zijn vader was opgenomen in het ziekenhuis i.v.m. vocht bij z'n longen.