Nieuws

10 jaar Volendam van het zuiden met George Baker

28-05-2019 10:24

Vorig jaar was Volendam van het Zuiden een enorm succes met 1500 bezoekers op het muziekplein in het Boerenbondsmuseum van Gemert. Dit jaar vindt op 2 juni de tiende editie plaats. Het concept slaat heel goed aan bij het publiek met top-artiesten, zowel met bekendheid over de hele wereld als in de regio, waaronder de eigen Gemertse superster Laura van den Elzen. Ze werd tweede in het zeer populaire Deutschland Sucht Den Superstar met wel 5 miljoen kijkers wekelijks voor de buis. Laura staat dit jaar samen met haar partner Mark Hoffmann en met hun live Band op het prachtige podium. Met deze Band toeren ze dit jaar weer door heel Europa en zullen ze ook weer te zien zijn bij bekende TV Shows in verschillende landen zoals oa het populaire Duitse Fernsehgarten.

In het jubileumjaar is de organisatie ook reuzeblij dat ze deze highlight George Baker mogen verwelkomen Miljoenen platen heeft George Baker verkocht. Het mag zeker gezegd worden dat George Baker een van de populairste artiesten ooit is van Nederland. Baker is al vroeg op de middag te bewonderen tijdens Volendam van het Zuiden in het Boerenbondsmuseum.

Ook zullen verschillende andere artiesten aanwezig: Vele tributes zoals The Cats Tribute , Elvis Tribute (Mark Elbers uit Nuenen) , Tom Jones Tribute , André Hazes Tribute, Neil Young en Bob Dylan Tribute (Jan-Willem van den Akker uit Den Bosch) , Het beste van Nederlandse Country met Dick van Altena en veel ABBA van Simone Slegers uit Boekel. Ook Laura's jongere zusje Amber van den Elzen zal schitteren met de songs waarmee ze veel indruk maakte tijdens de TV SHOW op RTL4 The Talent Project verder vele andere artiesten uit Gemert en omstreken.

Vorig jaar was Volendam van het Zuiden een geweldig succes met een record aantal bezoekers op het zonovergoten muziekplein. Dit jaar hopen we wederom opnieuw het record te breken. Op het Boerenbondsmuseum is alles in voorbereiding om er aanstaande zondag een geweldige mooie zonnige onvergetelijke dag van te maken. Het is een echt Gimmerts dorpsfeest in gemoedelijke sferen. De aanvang is vanaf 12.00 uur en de entree bedraagt € 6.00. Voor meer informatie zie Facebook Volendam van het Zuiden.