Evenement

10 editie van 'Carnaval Speciaal' voor kinderen met een beperking een feit

22-02-2019 12:36

Dit jaar vindt voor het tiende jaar op rij de 'Carnaval Speciaal' plaats. Het betreft een carnavalsmiddag die in het teken staat van kinderen met een beperking. Elk jaar worden er ongeveer 10 kinderen uitgenodigd die samen met hun ouders in het zonnetje gezet worden. Ze mogen een mooi cadeau uitkiezen, krijgen een aantal consumptiebonnen en er wordt voor eten gezorgd. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om samen met de kinderen een topmiddag van te maken.

Het is altijd een gezellige middag die gevuld is met muziek van een drive in, verschillende artiesten en blaaskapellen. Ook de Prins brengt ons elk jaar een bezoekje met zijn gevolg. Al met al is het altijd een supermiddag voor de kinderen. Alles wordt mogelijk gemaakt door de geweldige inzet van vrijwilligers en sponsors.

'Dit jaar bestaan we 10 jaar, en dat willen we niet ongezien voorbij laten gaan. Het moet een superfeest gaan worden. Alle kinderen van de afgelopen 10 jaar zijn uitgenodigd om dit met ons te vieren. Ook dit jaar worden zij weer verwend met allerlei optredens. De burgemeester van Breda heeft al toegezegd om ons een bezoek te brengen, en ook de jeugdraad van Princenhage komt langs. Natuurlijk krijgen ze weer een mooi cadeau naar keuze dankzij onze geweldige sponsors', aldus Wendy Franssen.

De middag vindt plaats op 24 februari 2019 en start omstreeks 13.00 uur. Lokatie: Café De Haagse Poort, Haagdijk 149 in Breda. De entree is gratis. Kijk voor meer info op de Facebookpagina van deze organisatie.