Denans viert 40 jarig artiestenjubileum op zondag 12 juli 2020 in Breda

31-05-2020 12:12

Hans van Aalst, oftewel DENANS, heeft er lang over nagedacht om in de bizarre tijd stil te staan bij zijn 40 jarige artiestenjubileum. Een optie was om het festijn door te schuiven naar 2021, maar vanwege de aanpassingen die het RIVM heeft aangekondigd kan het feest toch doorgang vinden en wel op zondag 12 juli 2020 bij Hoeve Galderzicht aan de Rijsbergebaan 9 in Breda. Volgens DENANS is dat voor deze gelegenheid de perfecte plek vanwege de ruimte die dit etablissement herbergt.


Ina Walda hoopt met 'Kerel o kerel' landelijk indruk te maken

31-05-2020 17:01

Met "Kerel o Kerel" wist de uit Drenthe afkomstige Ina Walda landelijk indruk te maken. Niet veel later kwam er het duet "Wachten op een song" die ze diverse hitlijsten inzong samen met Wally McKey en nu gaat de altijd lachende Ina Walda de zomer in met "Knappe Kerel". Een lied zoals we van haar zijn gewend namelijk een tekst met een knipoog.Willem Jansen weer terug bij zijn vertrouwde Studio-Evolution

31-05-2020 16:55

Willem Jansen, zanger uit het Gelderse dorp Spijk brengt het feest-gehalte tijdens zijn optredens altijd omhoog met nummers van bekende Nederlandse artiesten. Willem Jansen is iemand die het anderen graag naar hun zin maakt. Staat graag op het podium en geniet als de mensen die aan de andere kant van het podium staan ook ziet genieten. Een zanger zonder sterallures en die het een ander ook gunt.


'Laten we gaan'......nieuwe single Adriaan Huijnen

31-05-2020 12:04

Waarschijnlijk het meest gezegd op 1 juni "Laten we gaan". En ook de komende weken zal dat in vele huishoudens vaak worden gebruikt. "Laten we gaan "is ook de titel van de nieuwe single van Adriaan Huijnen. Adriaan al enige tijd goed aan de weg aan het timmeren zo werd zijn single "Nooit meer die zoen" door vele radiostations in zowel Nederland als België goed opgepakt.


Rob Zorn duikt de studio in om 'NEEE!! Dit kun je niet flikken' op te nemen

30-05-2020 16:22

In de eerste week van juni neemt Rob Zorn bij Manfred Jongenelis het nummer "NEEE!! Dit kun je niet flikken" op. Het onderwerp gaat over het probleem dat mensen met warm/heet weer hun hond in de auto laten en denken dat dit wel kan. Al vele jaren rijdt Rob meerdere keren per dag met zijn scooter door Haarlem om te kijken of er toevallig een hond opgesloten is in een dichte auto.


Django Wagner heeft volgende week de Oranje Kroon

29-05-2020 16:08

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 1 juni is dat 'Jij bent anders nu', de nieuwe single van Django Wagner. De zanger uit Nuenen komt deze keer met een swingend rock 'n roll-liedje, over een relatie die ooit hoopvol begon maar nu danig tegenvalt. Het is een gezellige meezinger geworden, met dank aan de samenwerking met Frank van Weert en Waylon van der Heijden.


William Burg tekent bij Smaragd Music en knalt met Bamboleo

29-05-2020 08:13

William Burg heeft onlangs een contract getekend bij Smaragd Music. De zanger uit Den Bosch is van mening met deze schakel de cirkel rond te hebben. William neemt al jaren zijn producties op bij Manfred Jongenelis. Manfred is één van de grondleggers van dit goed aangeschreven platenlabel waar zowel jong talent als ervaren artiesten een plek hebben gevonden. Volgens William is het grote voordeel van alles 'onder één dak hebben' de onderlinge band nog hechter is geworden wat uiteindelijk ten goede aan alles komt. Ik ben ervan overtuigd dat we samen de naamsbekendheid van William Burg hierdoor nog groter kunnen maken".


Fred van Leer verplaatst verjaardagsfeest in Rotterdam Ahoy naar september 2021

28-05-2020 16:38

Fred van Leer laat vandaag aan zijn fans en volgers weten dat hij zijn grootse verjaardagsfeest in Rotterdam Ahoy een jaar verplaatst naar 17 en 18 september 2021. Tijdens de persconferentie op 21 april jl. maakte het kabinet bekend dat grootschalige evenementen zoals Fred & Friends in Rotterdam Ahoy niet mogelijk zijn tot 1 september 2020. Naar aanleiding van dit bericht en de ontwikkelingen hieromtrent heeft Fred van Leer, samen met zijn team, besloten om zijn show Fred & Friends te verplaatsen naar 17 en 18 september 2021.


Déon Leon nodigt je uit om mee te dansen op zijn versie van de populaire TikTok hit

28-05-2020 14:59

Wie de eerste klanken van het nummer "Ik Ben Wie Ik Ben" van Déon Leon hoort kan nauwelijks stil zitten. Maar de echte TikTok fan komt direct in beweging. De melodie is een grote danshit op dit social media platform. Van jong tot oud wordt het favoriete dansje met de wereld gedeeld. Ook Gerard Joling showt zijn moves en zet daarmee TikTok op z'n kop.


De Dorini's maakt ingetogen lied voor vriendin met MS

28-05-2020 11:45

Met het nummer "Als ik het kon" gaat Dorien van de Dorini's flink uit haar comfort-zone. Normaal gesproken is ze bekend van het carnavals- en feestgenre en met nummers als "De nonnen uit het zuiden" en "Café 't Happy End" weet ze in no time de boel op z'n kop te zetten. Nu laat ze een hele andere kant van haarzelf zien. Het nummer is geschreven voor een goede vriendin die al jaren strijdt tegen de slopende ziekte MS.Hans Steiger wijzigt vanwege corona tijdelijk koers voor 2020

27-05-2020 19:02

2020 zou het jaar zijn dat er nieuw materiaal zou verschijnen, maar de Corona crisis gooit roet in het eten. Gelukkig biedt het album uitkomst en verschijnt Donder Nu Maar Op! Zoals eerder werd aangekondigd, zou er in 2020 nieuw materiaal verschijnen van Hans Steiger. Helaas blijkt 2020 ook het jaar van COVID19 en gooit een groot deel van de plannen in de war.


Haringhappen met Jack Speck

27-05-2020 18:54

'Soms met uitjes, soms met zuur maar de echte is puur natuur! Nog voordat het zo gewilde visje is gevangen, brengt Jack Speck al een lekkere meezinger uit: 'Wat je moet snappen van haring happen'. En natuurlijk zit er weer een clip bij met bekende namen. Haringhappen is het vijfde nummer van Wilbur Zitman, eigenaar van Schildersbedrijf Zitman & Co. en het tweede van zijn alter ego Jack Speck.


Met zijn nieuwe single 'Over' verovert Tim Douwsma zijn muzikale vrijheid

27-05-2020 18:30

Na een periode van muzikale stilte, brengt Tim Douwsma een fantastisch nieuw popnummer uit. Het nummer "Over" is de eerste van een reeks nieuwe singles, die de komende maanden zullen worden uitgebracht. Na zijn succesvolle deelname aan de spelshow: "The Masked Singer", werd het de cover "Someone You Loved" binnen 24 uur gereleased.


Samenwerking tussen Carla DeBruine, Nico Outhuise en Steven de Jong krijgt vervolg

27-05-2020 17:50

De samenwerking van zangeres Carla DeBruine, Producer/technicus Nico Outhuise en Filmmaker Steven de Jong had al eerder een veelbelovende start met een cover van Lady Gaga 'Hoe't it fielt' (nr27 in de FrieseTop100 van 2019). Een vervolg kon niet uitblijven. Steven bewerkte 'Sleeping Sun' uit 1998 van het Finse Nightwish naar het Keltisch-Friestalige 'Skriem om My' t.b.v. het Grutte Pierproject.


Wie mist Lei de Bruyn méér dan ooit

27-05-2020 17:00

De geboren en getogen Limburgse multi-instrumentalist en studio eigenaar Lei de Bruyn (7 april 1964, Kerkrade) bracht onlangs zijn eerste single 'Omdat het pijn doet' uit op het nieuwe Nederlandse label Happy People Music. Deze gevoelige ballad werd begin april jl. gereleased in zowel Nederland als België. De reacties op de single waren zeker positief.


Vincent Wijnbergen lanceert 'Het Geluk Dat Ik Miste'

27-05-2020 16:54

De uit Vaassen-afkomstige Vincent Wijnbergen bouwt gestaag verder aan zijn carrière. Sinds hij in januari zijn debuutsingle 'Leef Elke Dag' lanceerde, heeft de 24-jarige volkszanger de smaak goed te pakken want vandaag presenteert Vincent met 'Het Geluk Dat Ik Miste' opnieuw een single. 'Nadat mijn eerste single 'Leef Elke Dag' erg positief werd ontvangen, stond ik te trappelen om opnieuw de studio in te duiken.


Daniël Metz presenteert 'Het is jouw lach'

27-05-2020 16:42

De naam Daniël Metz is inmiddels al aardig ingeburgerd in de Nederlandse muziekwereld. Al vele jaren verzorgt deze Amelander veel werk op de achtergrond. In zijn eigen studio 'Daniël Metz Music' produceert hij orkestbanden voor tal van artiesten. Daarnaast maken veel toonaangevende opnamestudio's gebruik van zijn kwaliteiten, waaronder het inspelen van 150 tot 200 accordeonpartijen per jaar.


Albert Koetzier debuteert met 'Ga nooit meer van huis'

27-05-2020 10:52

Dat Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties een neusje voor talent heeft, blijkt wel uit de samenwerking die hij met Albert Koetzier is aangegaan. Nadat Ronald zijn debuutsingle 'Ga nooit meer van huis' hoorde was hij ervan overtuigt dat veel liefhebbers van het Nederlandstalige lied het met hem eens zouden zijn en genieten van dit soort muziek.


'Van alles wat' is de titel van de nieuwe single van BenooZ

27-05-2020 10:43

Het is alweer de zesde single van BenooZ en gezien de andere vijf singles kun je over het repertoire van BenooZ met zekerheid zeggen dat het "Van alles wat " is. Van BenooZ is bekend dat je van hem geen levenslied mag verwachten alhoewel zijn eerste single "Prachtige vrouw" dit toch een beetje was. Nee BenooZ maakt liever een beetje Neder rock achtige muziek.


Nieuwe single van Melissa Smilda is meer dan geweldig

26-05-2020 19:31

Na haar single 'Ik wil dat jij meteen ook gaat', die geschreven en geproduceerd werd door Emile Hartkamp & Norus Padidar, stond er een ding voor haar als een paal boven water…….. hier voel ik me thuis, en dit zijn de klanken die ik bij de Nederlandstalige Volkse Muziek zo graag wil horen. Was deze start een en al gezelligheid, en werkte overal bij haar optredens, nu is er gekozen voor een ietwat rustiger voelend liedje.


Perry Zuidam gaat deze zomer met 'De billen in het zand'

26-05-2020 18:49

Na een zwoele zotte zomer op de camping brengt Perry Zuidam de aankomende zomer door met "De billen in het zand". Inmiddels zijn we van Perry Zuidam gewend dat hij in het zomerseizoen met een nieuwe zomerplaat komt. Dit jaar zal de zomersingle eind mei verschijnen. 'Billen in het zand' wat geschreven en gecomponeerd is door Pascal de Vormer en Laurens van Wessel.


Rick Folkers brengt nieuwe single 'De mooiste parel' uit op platenlabel D-River Music

26-05-2020 18:39

Op de dag dat Rick Folkers de leeftijd van 25 jaar bereikt lanceert hij z'n nieuwe single 'De mooiste parel'. Het nummer is geschreven door zijn vriendin Romana v/d Linden. En ja….dat is inderdaad de zangeres die in 2017 een grote hit in handen had met 'Als jij je geld kon verdienen met liegen'. De single die bij platenlabel D-River Music verschijnt staat bol van de ouderwetse piratensound.


Marlous terug met nieuwe single 'Als Het Echt Over Is'

25-05-2020 22:56

Onlangs verscheen de nieuwe single van Marlous 'Als Het Echt Over Is'. Dit duet zingt ze samen met songwriter & producer Jeroen Russchen die eerder al werkte met Tino Martin, Jan Dulles & Wolter Kroes. Deze single is een voorloper van haar album, waarop ook de hits 'Verlangen naar een herinnering', 'Verlaat Me Niet' & 'Liefde Van Mijn Leven' zullen staan.


Peter Bakx komt met hulde aan de Zangeres Zonder Naam

25-05-2020 18:37

Het lied "Onder de brug van Parijs" dat Mary met haar broer Jerry Bey gezongen heeft is door Peter Bakx in een nieuw jasje gestoken. Eigenlijk is er niets aan veranderd en is het nummer voorzien van een nieuw arrangement. Zoals Peter zelf vertelt. 'Als kind ben ik met haar muziek opgegroeid en heb zo alle liedjes van haar wel ooit voorbij horen komen.